Kemi

kan nogen beregne det her kan ikke helt finde ud af det

01. februar 2016 af peter240 (Slettet) - Niveau: B-niveau

10 mL HCl titreres med en 0,05M NaOH, ved ækvivalenspunktet er der tilsat 23 mL NaOH.

Beregn den formelle koncentration af HCl.


Svar #1
01. februar 2016 af peter240 (Slettet)

er der ikke nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2016 af Soeffi

#0. CHCl = nHCl / VHCl = nHCl/10mL

nHCl = nNaOH = CNaOH · VNaOH = 0,05 M · 23 mL 

Dvs. CHCl =  0,05M · 23mL/10mL = 0,115M


Skriv et svar til: kan nogen beregne det her kan ikke helt finde ud af det

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.