Matematik

lille matematikopgave

03. februar 2016 af Jegvedingenting - Niveau: C-niveau

Goaften

Det tager 5 sekunder at nævne 4 navne. Hvor lang tid tager det at nævne navnene 12 000 gange?

Hvor mange minutter?

5*12000 = 60 000 sekunder

60 000 / 60 = 1000 minutter

1000/60 = 16,666667 timer?

Kan det passe at det vil tage næsten 17 timer at gå igennem navnene 12 000 gange?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2016 af StoreNord

Ja. jeg har selv lige prøvet; og det er rigtigt nok.        :)


Svar #2
03. februar 2016 af Jegvedingenting

Hold da op det tager sgu lang tid så... tak for bekræftelsen :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2016 af Capion1

Måske finder vi dig i Guinness Rekordbog med en tid på 16 t 39 m 59 s
Husk at indtage væske undervejs.


Skriv et svar til: lille matematikopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.