Kemi
pH stærk syre og base regning
06. februar 2016 af
Olsen464 (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej alle
Jeg har fået stillet et spørgsmål der hedder
"Forklar hvordan man regner pH for en stærk syre og base"
Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg vil sætte en sætning sammen med det.
kan i hjælpe mig med det? :)
Skriv et svar til: pH stærk syre og base regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

syre er helt ioniseret,![\left [ H_3O^+ \right ]=c_s](https://media.studieportalen.dk/images/equations/X-q6iWakR7-vk393af5IKg==.gif)
![pH=-\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ] \right )=-\log\left (c_s \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/GxtudLaLHaEb6t0ZyrzO2g==.gif)
base er helt ioniseret,![\left [ OH^- \right ]=c_b](https://media.studieportalen.dk/images/equations/rmCr6saWgfkVlEk5j40ZUg==.gif)
![pH=14+\log\left ( \left [ OH^- \right ] \right )=14+\log\left ( c_b \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/a4aBQavJ-AdG6saRSFsnOw==.gif)