Matematik

Udregning af hastighed og meter pr. sek.

10. februar 2016 af Matthiesen1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave:

En 100 m løber har trænet sig til at kunne accelerere med 4,1 m/(s2), n¨r løbet skydes i gang og i et stykke tid derefter.

a) Hvor langt når han i de første 1,2 sek af løbet?

b) Hvilken hastighed har han på det tidspunkt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2016 af StoreNord

4,1 m/(s2)

4,1\frac{m}{s^{2}}*1,2 s               gang tallene, og forkort med s.


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. februar 2016 af mathon

a)
                \Delta s=\frac{1}{2}\cdot a\cdot t^2=\frac{1}{2}\cdot (4{,}1\; \tfrac{m}{s^2})\cdot (1{,}2\; s)^2

b)
                v=a\cdot t=(4{,}1\; \tfrac{m}{s^2})\cdot (1{,}2\; s)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2016 af mette48 (Slettet)

#1 har udregnet hastigheden efter 1,2 s


Skriv et svar til: Udregning af hastighed og meter pr. sek.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.