Matematik

Hvad gør jeg forkert

24. februar 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg beder om hjælp til at fortælle mig hvad jeg regner forkert i opgaverne

Opgaverne jeg har regnet får jeg fejl ved

Se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2016 af mette48 (Slettet)

Jeg tror det er din skrivemåde, der er forkert (der mangelr en mellemregning og lidt skrivearbejde, men det ser ud til at du har forstået det.

Find a-værdien i den ligefremme proportionalitet, hvor x = 2 og y = -6

Y=ax  indsætter

-6=a*2   deler med 2 på begge sider

-6/2 =a

a=-3 hvilket du også har fået

B)

start med at skrive selve funktionen med den værdi du fik a til.

indsæt den oplyste værdi

løs den fremkomne værdi.

Du er velkommen til at skrive direkte til mig, hvis du stadig er usikker.


Svar #2
25. februar 2016 af princess1967 (Slettet)

Hej

Hvad siger til det her
Er min opgaver lavet rigtig   se den ved hæftede fil

Vil  være sød og rette dem?

Vedhæftet fil:FORESPØRGSEL.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2016 af mette48 (Slettet)

Opg 2

H=9*tan(72)

Opg 3

AB=√464 rigtigt, men forkert opslag

ABD=28,1

tanCBD=(8+7,32)/20=0,766 slå den op

Jeg synes du sjusker lidt. Vær lidt mere tålmodig, så du ikke laver småfejl.


Svar #4
25. februar 2016 af princess1967 (Slettet)

Hvordan er du kommet frem til de tal?

Tak for din ærlige mening. Matematik er slet ikke min stærke side.


Skriv et svar til: Hvad gør jeg forkert

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.