Matematik

Er der nogle som ka hjælpe

01. marts 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau
Har svært ved opgaverne
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2016 af MHR1993 (Slettet)

#0

Jeg kan se at du har oprettet flere tråde - rolig nu, folk skal nok svare. Generelt er folk (især i matematikforummet) rigtigt gode til at svare på spørgsmål. I forlængelse heraf også en lille opfordring: Lektiehjælperne har nemmere ved at hjælpe dig på vej hvis du stiller konkrete spørgsmål eller fremlægger din fremgangsmåde ift. opgaverne. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2016 af Heptan

Det er også nemmere når man let kan se opgaven, sådan her:


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2016 af 123434 (Slettet)

Lineær funktion: y=ax+b

y=-14x+530

a=-14→medlemstallet i den lokale sportsforening falder med 14 medlemmer hvert år i perioden 2005-2012

b=530→der var 530 medlemmer af den lokale sportsforening i 2005

x=antal år efter 2005

y=antal medlemmer i den lokale sportsforeninger 


Skriv et svar til: Er der nogle som ka hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.