Matematik
Eksponentiel model
08. marts 2016 af
BoLarsen00 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
holdbarheden af madvarer afhænger af den temperatur de opbevares ved. Denne sammenhæng kan for en bestemt madvare beskrives ved=
t
H(t) =16,83 * 0,862
Hvor t er temperaturen i (°C) og H(t) er holdbarheden (målt i døgn)
Hvad fortæller tallene 16,83 og 0,862?
Ved en temperatur på 5 grader, hvor mange døgn kan madvare holde (skulle give 8 døgn, men mangler en mellemregning)
Tusinde tak!!
t
H(t) =16,83 * 0,862
Hvor t er temperaturen i (°C) og H(t) er holdbarheden (målt i døgn)
Hvad fortæller tallene 16,83 og 0,862?
Ved en temperatur på 5 grader, hvor mange døgn kan madvare holde (skulle give 8 døgn, men mangler en mellemregning)
Tusinde tak!!
Svar #1
08. marts 2016 af Stats
Fortsæt i:
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1667927
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1667913
I stedet for at oprette nye tråde..
INDSÆT 5 PÅ t'S PLADS!
Dette burde du have lært for lang tid siden.. Det er dovenskab af værste skuffe!
- - -
Mvh Dennis Svensson
Skriv et svar til: Eksponentiel model
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
