Matematik

Eksponentiel udvikling

15. marts 2016 af bella1999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder sådan:

Betragt den eksponentielle udvikling, hvor a = 0,8 og hvis graf går gennem punktet (0, 25). Hvad er y når x = 7? Og når x = 8?     

Hvis nogen kunne give mellemregningerne og svaret, ville det være super! tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2016 af Stats

Du får funktionen:

y = 25·0,8x

Indsæt nu x = 7 og x = 8

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.