Matematik

Funktion

19. marts 2016 af Karina1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2016 af mathon

                                                       f(x)=2\cdot \frac{1}{2\sqrt{x}}+2x
mængden af stamfunktioner
                                                      F(x)=y=2\sqrt{x}+x^2+k

                 


Svar #3
19. marts 2016 af Karina1998 (Slettet)

Det forstår jeg ikke helt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2016 af mathon

og
                                                      19=2\sqrt{4}+4^2+k


Svar #5
19. marts 2016 af Karina1998 (Slettet)

Vil det så sige at forskriften er :

f(x) = 2 √4 + 4- 1 


Brugbart svar (1)

Svar #6
19. marts 2016 af mathon

Det vil så sige,
at forskriften er:
                               F(x)=2\sqrt{x}+x^2-1


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.