Matematik

Logistisk Vækst

28. marts 2016 af sern (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP,

Jeg har vedhæftet et bilag med en opgave om logistisk vækst, som jeg rigtig gerne vil have løst, men som jeg ikke kan finde ud af. 

Vedhæftet fil: Logistisk vækst.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2016 af mathon

Væksthastigheden i det øjeblik,
der er 800 karper i søen
                                                 \frac{\mathrm{d} N}{\mathrm{d} t}=0{,}00043\cdot 800\cdot (3500-800)


Skriv et svar til: Logistisk Vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.