Matematik

HJÆLP HURTIG

04. april 2016 af Divyaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der ikke nogen som er er søde at forklare denne opgave, jeg har store problemmer med den. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2016 af PeterValberg

hvilken opgave ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
04. april 2016 af Divyaa (Slettet)

Her er opgaven undskyld 

Vedhæftet fil:potens sammenhængen.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2016 af 123434 (Slettet)

f(x)=20*x1,3 bare en tilfældig potensfunktion

x stiger med 20%, hvor mange % vokser y med?

fx=1+r/100

fx=1+20/100=1,20

x er vokset med 20% og derfor er fx=1,20

Fy=Fxa

Fy=1,201,3=1,2675

ry=(1,2675-1)*100%=26,75%

Når x vokser med 20%, så vokser y med 26,75%

Håber, at du kan se princippet i det


Svar #4
04. april 2016 af Divyaa (Slettet)

Tusind tak for hjælpen 


Skriv et svar til: HJÆLP HURTIG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.