Matematik

regneopskrift der passer til regneudtykkt

04. april 2016 af Joansc (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej , er der mon nogle som hurtigt kan hjælpe mig med hvordan man laver et regneudtryk på nedenstående regnestykke - 3 tallet skal se ud som om det står som en brøk til m*6 .. hvis I forstår hvad jeg mener ,...

det er mange år siden jeg har lavet sådan et regnestykke så skal lige have lidt hjælp - pft

m*6     -m+10

3


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2016 af SuneChr

\frac{m\cdot 6}{3}-m+10=m\cdot 2 -m+10=m+10
Brøken er således forkortet med 3.
Jeg ved ikke, om det er det, du mener.


Skriv et svar til: regneopskrift der passer til regneudtykkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.