Kemi

Udregn hvor mange gram eddikesyre der er i en liter husholdningseddike?

10. maj 2016 af Pinoy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg har lavet en rapport om "Titrereing af husholdningseddike" 

Jeg skulle bestemme molarmassen af eddikesyre og den har jeg regnet ud via Det Periodiske system. 

Således M( CH3COOH) = 12,01 + 3 * 1,008 + 12,01+ 2 * 16,00 + 1,008= 60,05 u = 60,05 g/mol. 

Men nu skal jeg udregne hvor mange gram eddikesyre der i en liter husholdningseddike, hvordan gør man det? Man må meget gerne sætte tallene ind og forklare? 

Tak på forhånd


Skriv et svar til: Udregn hvor mange gram eddikesyre der er i en liter husholdningseddike?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.