Matematik

KN formel

12. maj 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Se vedhæftede fil

Er den korrekt løst og er facit rigtig?  hvis nej hvad bliver facit så?

Vedhæftet fil: kn formel.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2016 af PeterValberg

Resultatet er korrekt, men du skal lige lave linje to om,
så der står:

K_n=30000\cdot\left(1+\frac{2,3}{100} \right )^4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: KN formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.