Kemi

NaHSO3 til 1 L vin

21. august 2016 af Mohabk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Spørgsmålet lyder: 

Tilsættes NaHSO3 til 1 L vin, så den formelle koncentration er 0,1 M, hvad bliver så den aktuelle koncentration af HSO3- og H2SO3?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2016 af aom10 (Slettet)

Vil du med på seaweed og have crispy prawns?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2016 af mathon

 {HSO_3}^- er en meget svag base  (pKb = 12,19)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2016 af mathon

             \left [ H_2SO_3 \right ]=-\frac{k_b}{2}+\sqrt{\left ( \frac{k_b}{2} \right )^2+K_b\cdot c_b}       K_b=10^{-12{,}19}


Skriv et svar til: NaHSO3 til 1 L vin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.