Matematik

Formel på en hest gjordmål?

26. august 2016 af DarknezZ (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er formelen til en hest gjordmål når jeg kender værdien på vægt og kropslængde.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2016 af JulieW99

Det er ret forskelligt, ift. type af gjord, og bygning på din hest samt sadel.

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2016 af Soeffi

#0. Du tænker muligvis på denne opgave:

Vedhæftet fil:HF-C-11-maj-2009.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2016 af mathon

                                gjord(e)maal=\sqrt{\frac{11880\cdot v\ae gt}{kropsl\ae ngde}}


Skriv et svar til: Formel på en hest gjordmål?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.