Kemi

PLEASE HJÆLP HASTER FRIST IDAG 00:00 bestem ud fra grafen den aktuelle koncentration af cu2+

30. august 2016 af Coru (Slettet) - Niveau: B-niveau

JEG HAR REGNET MIG FREM TIL EN LIGNING DER HEDDER Y=8,9X+10^15

OG JEG SKAL SÆTTE (1,22) PÅ Y'S PLADS HVORDAN GØR JEG?

HAR PRØVET ALT


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2016 af mathias1997

1,22=8,9x+10^{15}

Sådan. Hvis du vil finde x...

\frac{1,22-10^{15}}{8,9}=x


Skriv et svar til: PLEASE HJÆLP HASTER FRIST IDAG 00:00 bestem ud fra grafen den aktuelle koncentration af cu2+

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.