Matematik

løs ligning!!!!!

06. september 2016 af sara588k (Slettet) - Niveau: B-niveau

HJÆLP!!!!!

 x3 + x2 - 6x - 4 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2016 af mathias1997

x^3+x^2-6x-4=0

Tredjegradsligningen løses nemmest med et matematikprogram.

x_1\approx -2,6813

x_2\approx -0,6421

x_3\approx 2,3234


Svar #2
06. september 2016 af sara588k (Slettet)

undskyld! men er ikke hel med på hvad tredjegradsligning er ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2016 af StoreNord

 x3 + x2 - 6x - 4 = 0              er en tredjegradsligning, men måske er dèt slet ikke det du mener?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

Jeg tror, det er definitionen af en tredjegradsligning, der søges i #2. 

En tredjegradsligning er på formen: x3 + ax2 + bx + c = 0. 

Jeg vil ikke tro, du skal løse ligningen i hånden, hvis du ikke kender til, hvad en tredjegradsligning er - det er ikke helt lige ud af landevejen. Jeg tror løsningen i #1, er måden for dig at gøre det på. 


Svar #5
06. september 2016 af sara588k (Slettet)

Okay mange tak.


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2016 af StoreNord

sara588k           må vi lige høre:  mente du   x3 + ax2 + bx + c = 0    ?


Skriv et svar til: løs ligning!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.