Matematik

LIGNING - ER DETTE KORREKT?

10. september 2016 af lokpæø (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er dette korrekt?

0\leq \sqrt{8-2x}

\Leftrightarrow 0\leq \8-2x

\Leftrightarrow -8\leq \--2x

\Leftrightarrow 4\geq x

Ved I hvad man helt præsist skal gøre i denne ligning:
\left | x \right |<2


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2016 af mathon

   \left | x \right |<2

           for x\geq 0
                x<2  
    dvs
                0\leq x<2

           for x< 0
                -x<2
                x>-2  
    dvs
                -2<x<0
                
løsning
                 -2<x<2


Skriv et svar til: LIGNING - ER DETTE KORREKT?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.