Matematik

trigonemetriske funktioner

14. september 2016 af LineSuhe - Niveau: A-niveau

har MEGET brug for hjælp til denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2016 af mathon

tangentligning i P\left ( \frac{\pi }{2};f\left ( \frac{\pi }{2} \right ) \right )

er:
                          y=-x+\left ( \tfrac{\pi }{2} +1\right )


Svar #3
14. september 2016 af LineSuhe

Så hvad skal jeg gøre?...


Skriv et svar til: trigonemetriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.