Matematik

Wordmat spørgsmål om en cirkels radius

16. september 2016 af MMLL13 - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med denne opgave: 

En cirkels areal kan beskrives ved formlen: A=3,14•r hvor r er cirklens radius og A er arealet.

Brug definer i wordmat til at finde en cirkels radius, når arealet er 120.

Jeg ved godt hvordan man bruger definer i wordmat, men hvordan skal jeg udregne dette? 

Skal jeg stille det op som en formel med f(x)= ........ ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2016 af JulieW99

Jeg ville bare skrive 120=3,14*r^2 og bede WordMat løse for r.

- - -

Vh Julie


Skriv et svar til: Wordmat spørgsmål om en cirkels radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.