Matematik

Opstil en parameterfremstilling for planen

20. september 2016 af Agricole (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey skal opstille en parameterfremstilling for planen 2*x+4*y+3*z+1=+, og jeg kender 3 punkter i planen 

A(0,0,-0.33)

B(0,-0.25,0)

C(-0.50,0,0)

Hvordan gør jeg lige det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige opgaveteksten:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2016 af mathon

En parameterfremstilling for \alpha
er:

                                                     \overrightarrow{OP}=\overrightarrow{OA}+s\cdot \overrightarrow{AB}+t\cdot \overrightarrow{AC}\; \; \; \; \; \; s,t\in\mathbb{R}


Skriv et svar til: Opstil en parameterfremstilling for planen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.