Fysik

Beregn hastigheden til km/t

25. september 2016 af Margna (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Er der nogle der vil hjælpe med denne opgave: 

a) En snegl, der bevæger sig 3 cm på et minut. 

Beregn hastighederne til km/t 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2016 af peter lind

0,3 cm = 0,3*10-5 km

1 minut =1/60 time


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2016 af mette48 (Slettet)

1 time = 60 min

3 cm på 1 min svarer til  3*60 cm på 60 min

100 cm = 1m

1000 m = 1 km


Skriv et svar til: Beregn hastigheden til km/t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.