Matematik

Please hjælp med opgave 2-2.a kan virkelige ik komme igang og den skal afleveres i morgen ved slet ik hvordan jeg kommer frem til resultatet og hvordan jeg gør en sød en som kan hjælpe mig :-)

03. oktober 2016 af Camillaalilji - Niveau: 8. klasse
Kit på vedhæftet fil mvh. Camilla
Vedhæftet fil: IMG_1378.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2016 af jantand

Svaret står i din bog.

Slå op i FORMELSAMLINGEN under cirklens areal


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2016 af PeterValberg

Arealet af en cirkel med radius r kan bestemmes som:

A=\pi\cdot r^2

husk at radius er det halve af diameteren.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
04. oktober 2016 af Camillaalilji

Jamen forstår ik hvordan jeg udregner det Peter, mvh Camilla kan du hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2016 af jantand

A=π*( 213,5/2)=35800cm2

Jerns massefylde 7,88 g/cm3

7260/7,88= 921 cm3

4000/7,88= 508 cm3


Skriv et svar til: Please hjælp med opgave 2-2.a kan virkelige ik komme igang og den skal afleveres i morgen ved slet ik hvordan jeg kommer frem til resultatet og hvordan jeg gør en sød en som kan hjælpe mig :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.