Kemi

Beregn [H3O+], [OH-] og pH i følgende stære syre eller base opløsninger

18. oktober 2016 af HFNU (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har lidt svært ved at forstætte denne her opgave....er der nogle der lige vil hjælpe mig lidt.

På forhånd 1000 tak

Beregn [H3O+], [OH-] og pH  i følgende stærke syre eller base opløsninger:

a)     0,015 M HCl ( Stærk syre)

                                                pH=-Log[CS]/M

 -log(0,015) = 1,82

pOH 14-pH

14 -1,82 = 12,82

 [H3O+] = 10^ -pH

Hvad skal jeg herefter??


Svar #1
18. oktober 2016 af HFNU (Slettet)

Jeg har lavet opgaven færdig ...hvis der er nogle der gider at kigge på opgaven vil det være rigtig dejligt.

Tak


Skriv et svar til: Beregn [H3O+], [OH-] og pH i følgende stære syre eller base opløsninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.