Fysik

Bestem rumfanget af den fortrængte væskemængde

30. oktober 2016 af haragaAFG (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej, nogen der kan hjælpe med denn opgave

Polystyrenkugle 

d=15cm

m=95,6g

a.Bestem rumfanget af den fortrængte væskemængde


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Rumfanget af en kugle:

V = 4/3 * π * r3

Så kuglen fortrænger

V = 4/3 * π * (15cm/2)3 = 1,8*103 cm3


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2016 af jantand

Det må da komme an på hvilken væske det er. Dykkes kuglen helt ned i væsken? Lægges den på væskens overflade?


Skriv et svar til: Bestem rumfanget af den fortrængte væskemængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.