Kemi

Standard gibbs, entropi og enthalpi for reaktionen mellem eddiksyre og vand

03. november 2016 af Hanskristiansen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er standard gibbs, entropi og enthalpi for reaktionen mellem eddiksyre CH3COOH og vand H2O? Jeg kan nemlig ikke finde noget på nettet omkring det.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2016 af mathon

    eddiksyre CH3COOH i vand H2O ved 298,15 K 

                             ΔGΘ = -390,21 kJ/mol

                             ΔHΘ = -484,831 kJ/mol

                             SΘ = 159,936 J/(mol·K)


Svar #2
05. november 2016 af Hanskristiansen (Slettet)

#1 Tusind tak Mathon. Kan du evt sende mig en kilde på det?


Svar #3
06. november 2016 af Hanskristiansen (Slettet)

#1

Jeg skal nemlig bruge det til min opgave.


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. november 2016 af mathon

 CRC Press. Inc.
Boca Raton, Florida
HANDBOOK
      of
CHEMISTRY
      and
PHYSICS
    1ST
STUDENT

EDITION

740 ISBN 0-8493-0740-6


Svar #5
06. november 2016 af Hanskristiansen (Slettet)

Tusind tak :D


Skriv et svar til: Standard gibbs, entropi og enthalpi for reaktionen mellem eddiksyre og vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.