Fysik

Hjælp søges :-)

08. november 2016 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp :-(

Vedhæftet fil: Opgave 1.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. november 2016 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. november 2016 af mathon

a)
          t=\frac{s}{v}=\frac{2{,}5\; km }{5{,}0\cdot 10^3\;\tfrac{km}{h}}=0{,}0005\; h=0{,}0005\cdot (3600\; s)=1{,}8\; s


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. november 2016 af mathon

b)
       E_{kin}=\tfrac{1}{2}mv^2


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. november 2016 af mathon

c)
       2\cdot a\cdot \Delta s=v^2-{v_0}^2


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. november 2016 af mathon

d)
       P=m\cdot a\cdot v


Skriv et svar til: Hjælp søges :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.