Matematik

Finde grundmængde og løse ligningen

14. november 2016 af Peter0541 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Se link, kan ikke finde ud af det, skal bestemme grundmøænge og løse ligningen

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2016 af Capion1

Ligningens løsning skal søges for alle x ≠ 2.
Gang ligningens begge sider med (x - 2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

G = R \ {2}

 

5/(x - 2) = 13  <=>

x - 2 = 5/13  <=>

x = 5/13 + 2  <=>

x = 5/13 + 26/13  <=>

x = 31/13


Skriv et svar til: Finde grundmængde og løse ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.