Matematik

Reducer mest muligt

14. november 2016 af Peter0541 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reducer til potens, har uploaded fil nede

Vedhæftet fil: Unavngivets.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2016 af Soeffi

#0.

Vedhæftet fil:1719801.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2016 af mathon

                     \frac{ \left (3^{-1} \right )^5\cdot 2^3\cdot 5^{-3}\cdot 3^3\cdot \left ( 5^{-1} \right )^{-2} }{\left ( 5^{-1} \right )^{-3}\cdot 5^{-4}\cdot \left ( 3^{-1} \right )^{-2}}=

                     \frac{2^3\cdot 3^{-5+3}\cdot 5^{-3+2}}{3^{2}\cdot 5^{3-4}}=

                     2^3\cdot 3^{-5+3-2}\cdot 5^{-3+2-3+4}=2^3\cdot 3^{-4}\cdot 5^{0}=\frac{8}{81}


Skriv et svar til: Reducer mest muligt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.