Matematik

Nye markedspris.

19. november 2016 af Micky92 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej allesammen håber I kan hjælpe mig med to spm 

Det første er.

Hvorfor er efterspørgslens elasticiteten, set fra markedets synspunkt, altid lavere end den, set fra virksomhedens synspunkt.

Det andet er.

Kinesernes "buldren" fører til boykot fra mange kinesiske forbrugere, der i stedet afprøver alternativ medicin . Dette ændre intet på udbudskurven, men nye undersøgelser tyder på, at elasticiteten numerisk er steget til -1,0833, selvom hældningen på efterspørgselskurven fortsat er -3
Hvad er den nye markedspris.

Har tidligere fået af vide, at de har indført en maksimumspris på 25 dollars. har følgende funktioner.

Demand=-3Q+100

Supply=2Q+15.

Q=17

P=49

Jeg forstår ikke helt spørgsmålet, for den nye pris må da være 25.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2016 af jantand

Sæt opgaven ind i stedet for at refere den.


Svar #2
20. november 2016 af Micky92 (Slettet)

Det er alle oplysningerne jeg har.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2016 af jantand

Jeg kan ikke tro du får spørgsmål der indeholder stavefejl.


Svar #4
20. november 2016 af Micky92 (Slettet)

Stavefejl???

Skriv et svar til: Nye markedspris.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.