Matematik

Indtegne accelerations- og hastighedsvektor

27. november 2016 af rosinenipølseenden (Slettet) - Niveau: A-niveau

Goddag Studieportalen!
Jeg sidder med en opgave, hvor jeg har udregnet hhv. accelerations- og hastighedsvektor for t = 10s.
Derefter skal jeg have dem indtegnet på min graf for f (se vedlagte bilag).
Jeg har svært ved at forstå, hvor de præcis skal være de forskellige vektorer.

De 2 vektorer:
Accelerationsvektor: (-0.709155 , 2.39731)
Hastighedsvektor: (5.59462 , 1.41831)
 

Vedhæftet fil: Grafen for funktionen f.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2016 af AMelev

Bestem positionen ved at indsætte t = 10 i (x1(t),y1(t))


Svar #2
27. november 2016 af rosinenipølseenden (Slettet)

Der kommer intet frem, hvis jeg sætter t = 10.


Svar #3
27. november 2016 af rosinenipølseenden (Slettet)

Arh' tror jeg forstår.
Men hvordan tegner jeg så vektoren ind ved punktet?


Svar #4
27. november 2016 af rosinenipølseenden (Slettet)

Kan det her være rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. november 2016 af AMelev

Umiddelbart ser det fornuftigt ud, men jeg har ikke regnet på det.


Svar #6
27. november 2016 af rosinenipølseenden (Slettet)

Okay tusind tak!


Skriv et svar til: Indtegne accelerations- og hastighedsvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.