Matematik

Sammenhæng mellem differentialregning og sammensatte funktioner??

27. november 2016 af Rezwan963 - Niveau: B-niveau

Hvad er sammenhængen mellem differentialregning og sammensatte funktioner?

På forhånd, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2016 af mathon

Differentialtion af sammensat funktion:

                 f(x)=(g(h(x)))

                 f{\, }'(x)=(g(h(x))){\, }'=g{\, }'(h(x))\cdot h{\, }'(x)


Skriv et svar til: Sammenhæng mellem differentialregning og sammensatte funktioner??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.