Fysik

Hjælp til denne opgave

29. november 2016 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Håber på hjælp til denne opgave

Vedhæftet fil: 1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2016 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. november 2016 af peter lind

a) Energi = effekt*tid

b) tilført energi = m*c*ΔT = resulterende effekt*tid   m masse af van, c varmefyld for vand og ΔT temperaturstigning

c) nøsten det samme som b. nu er der bare tale om afgiven energi og temperaturfald


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. november 2016 af mathon

a)

                  E_{aa r}=P_{el}\cdot t=P_{el}\cdot \left ( \tfrac{1}{3}\; aa r \right )


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. november 2016 af mathon

b)
             t=\frac{\Delta E}{P_{opv}}=\frac{m\cdot c\cdot \Delta T}{P_{opv}}


Svar #5
29. november 2016 af Kristensenalex

Popv er det de 360W?

\Delta T er det (30,5+273??


Brugbart svar (1)

Svar #6
29. november 2016 af peter lind

Popv er den resulterende effekt på sengen. Der forsvinder også energi ud fra sengen til omgivelserne så det er 360W-120W

ΔT er temperaturstigningen og tempereturen stiger altså ikke med mere en 300º C


Skriv et svar til: Hjælp til denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.