Matematik

Find konstanterne for løsningen til dIfferentialligning

04. december 2016 af HenrySidis (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Er der nogle der kan hjælpe med det vedhæftede spørgsmål?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2016 af peter lind

Indsæt t = 0 i højre side og sæt det lig 7. det giver en ligning til bestemmelse af k1 og k2

Find derefter x'(t) og indsæt igen t= 0 og sæt resultatet = 2 Det giver en anden ligning til bestemmelse af k1 og k2


Skriv et svar til: Find konstanterne for løsningen til dIfferentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.