Matematik

EKSPONENTIEL FUNKTION

08. december 2016 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

Jeg har  funktionen for eksponentiel funktion, som er Y=1997.62(1.00109)x.

I hvilket år vil medicinudgifterne passere 13,2 mia kr, hvis denne udvikling fortsætter.

VED NOGLE HVAD JEG SKAL GØR? HJÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2016 af peter lind

Løs ligningen Y=1997.62*1.00109x = 13,2    Jeg går ud fra at det er en fejl, når du skriver at x skal ganges på de (1.00109)x Jeg har også mistanke om at du har en fejl i de første tal. Det ser helt forkert ud


Skriv et svar til: EKSPONENTIEL FUNKTION

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.