Matematik

Areal a4 papir

26. december 2016 af shain - Niveau: 9. klasse
Det handler om a4 papir skal finde arealet og vise hvorfor formlen ser sådan ud forhold mellem bredde og længde 1/kvrod2
billed vedhæftet

Hvor mange a4 ark skal der bruges for at dække et areal på 1 m2?

10000/areal a4 ark?

HVORDAN FINDES AREAL AF A4 ARK ER DET LÆNGDE GANGE BREDDE?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2016 af StoreNord

HVORDAN FINDES AREAL AF A4 ARK ER DET LÆNGDE GANGE BREDDE?             -- Ja. Men hvor er du i opgaven?

Hvis du er i opgave 4.2, kan du også bare tælle på tegningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. december 2016 af Soeffi

Vedhæftet fil:1730593.png

Svar #3
26. december 2016 af shain

ok tak hvordan viser jeg at forholdet mellem bredde og længde er 1/kvrod2?



Areal af A1 papir er det halvdelen af a0 og bredden af halvdelen af A0 gange de to

det er opgave 4 1 og 4.6 der volder problemer

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. december 2016 af StoreNord

4.1)

          118,92 x 84,09


Svar #5
26. december 2016 af shain

Er det arealet af A1 papir 118,92×84,09?

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. december 2016 af StoreNord

Ja.

4.6)

\\ \frac{b}{l}=\frac{1}{2}\cdot\frac{l}{b} \Leftrightarrow b \cdot 2 \cdot b=l\cdot l \Leftrightarrow l =\sqrt{b\cdot 2 \cdot b} \Leftrightarrow l=b\sqrt{2}\Leftrightarrow \frac{b}{l}=\frac{1}{\sqrt{2}}


Svar #7
26. december 2016 af shain

ser kompliceret ud. Forstår ikke omskrivningerne:(

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. december 2016 af StoreNord

Ganger først over kryds. (dèt må jeg ikke kalde det)

Så tar jeg kvadratroden på begge sider.

Så sætter jeg b uden for et kvadratrodstegn.

Så dividerer jeg begge sider med kvadratroden af 2, og med l.

Samtidig bytter jeg ligningens sider.


Svar #9
26. december 2016 af shain

ok mange tak for beskrivelsen

Skriv et svar til: Areal a4 papir

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.