Matematik

funktioner, integralregning

09. januar 2017 af densødepigee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der vil hjælpe mig med at løse denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Ja det kan man ikke løse fordi opgavestilleren har glemt at fortlælle hvad enheden er af t.

Men hvis det skulle være timer så er det bare at sætte t=24 for the første døgn

Beregn 0.067 e^{-0,08 * 24} og det bliver 0.0098 som er det der bliver tilbage i kroppen

så trækker du det fra start værdien 0.067-0.0098 = 0.0572 som er det kroppen har udskildt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2017 af Number42 (Slettet)

MIddelværdien er <u(t)> = \int_{0}^{t=4} t* 0.067 e^{-0.08 t} dt

 ( det bliver 0.434  )


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2017 af Number42 (Slettet)

nå du løser integralet skal du fx bruge partiel integration , start med at integrere e^(-0,08 t) sådan

 -0,067/0,08 \int_{0}^{4} t d( e^{-0.08 t})

 der er   -0.8375 \left [t e^{-0,08 t} \right]_{0}^{4} + 0,8375 \int_{0}^{4} e^{-0,08 t} dt

-0.8375 \left [t e^{-0,08 t} \right]_{0}^{4} - 10,4688 \left[ e^{-0,08 t}\right ]_{0}^{4} =

-0.8375 \left (4 e^{-0,08* 4} \right) - 10,4688 \left( e^{-0,08 4} -e^{0}\right )=0,4343


Skriv et svar til: funktioner, integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.