Matematik

afledede funktion af x^3/2

14. januar 2017 af dår (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kender godt den der regel med

f(x)=xn

f'(x)=n+xn-1

Hvad er det så? 

Er det så:

 f'(x)=\frac{3}{2}+x^\frac{1}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2017 af mathon

f'(x) = n·xn-1

Er det så:

                        f'(x)=\tfrac{3}{2}\cdot x^\frac{1}{2}


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. januar 2017 af peter lind

Du har fat i en forkert formel. Den rigtige er f'(x) = n*xn-1. Bortset fra udskiftningen af * med + er det rigtigt


Svar #3
14. januar 2017 af dår (Slettet)

Det er også det jeg mener, det var bare min hjerne der gik i baglås


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. januar 2017 af StoreNord

(x1,5)' = 1,5x0,5               ser nemmere ud for mig.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2017 af Therk

f'(x) = \frac 32 x^{1/2}

f'(x) = \frac32x^{1/2}


Skriv et svar til: afledede funktion af x^3/2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.