Matematik

Beregn taghældningen af et hus

15. januar 2017 af SvendeGildet (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej håber i kan hjælpe mig her,

Et legehus er 2,6 m lang inkl.terrassen.

Og skal Beregne taghældningen. (angives i grader)

Kan i hjælpe mig med denne opgave?


Har vedhæftet billede af huset.

Vedhæftet fil: Capture.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2017 af mathon

                    


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2017 af mathon

                \tan(v)=\frac{1{,}35}{\tfrac{1}{2}\cdot 1{,}94}


Svar #3
15. januar 2017 af SvendeGildet (Slettet)

Hmm.. forstår det ikke helt, kan du gå lidt i dybden med det?

1.35 / 0.5 * 1.94 = 5.238.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2017 af StoreNord

I en retvinklet trekant er tangens til en vinkel lig med

                                                \frac{modstaaende \; katete}{hosliggende \; katete}


Skriv et svar til: Beregn taghældningen af et hus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.