Matematik

eksponentielle funktioner

15. januar 2017 af PeterJensen13 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vi har punkterne P(2,3) og Q(6,8). - det andet punkt P (2,3) skal også ligge på grafen og derfor opfylde ligningen. Gennemfør en kontrolberegning ved hjælp af P(2,3). idet x-koordinaten x=2 ved indsættelse i forskriften skal y-værdien y=3

vil det sige:

y=b*ax

3=b*a2


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2017 af peter lind

ja


Skriv et svar til: eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.