Matematik

Matematik opgave til aflevering HELP :)

29. januar 2017 af Sara1g (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg har en opgave som jeg simpelthen ikke kan løse. den er sikkert nem, men jeg kan sandelig ikke løse den. Håber i vil hjælpe mig. 

Vh Sara 

Billedet er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2017 af mathon

Brug cosinusrelationen til beregning af \left | BD \right |.


Svar #3
29. januar 2017 af Sara1g (Slettet)


Svar #4
29. januar 2017 af Sara1g (Slettet)

#2

Brug cosinusrelationen til beregning af \left | BD \right |.

Hvordan skal jeg gøre det når jeg ikke kender alle vinklerne? 


Brugbart svar (1)

Svar #5
29. januar 2017 af mathon

Du skal kun kende en vinkel og dens to hosliggende sider for at beregne vinklens modstående side.


Brugbart svar (1)

Svar #6
29. januar 2017 af mathon

a)

             \left | BD \right |=\sqrt{\left | AB\right | ^2+\left | AD \right | ^2-2\cdot \left | AB \right | \cdot \left | AD \right |\cdot \cos\left ( A \right )}


Svar #7
29. januar 2017 af Sara1g (Slettet)

Nååår sådan. Tusind tak :)


Svar #8
29. januar 2017 af Sara1g (Slettet)

#1

Hej igen,

B)

Hvorfor skal jeg beregne vinkel C når den er der? Eller har jeg misforstået igen. 

Jeg sagde således Vinkel C = sin (v) = 7,3:9,04 = 0,80

sin-1 (0,80) = 53,1

Kan det være sandt


Brugbart svar (0)

Svar #9
29. januar 2017 af mathon

b)
           \angle CDB er spids.

           \angle CDB =\sin^{-1}\left ( \frac{5{,}1}{\left | BD \right |}\cdot \sin(110{,}5^\circ) \right )


Brugbart svar (0)

Svar #10
29. januar 2017 af mathon

c)
          \left | CD \right |=\frac{\sin\left ( 110{,}5+\angle CDB \right )}{\sin\left ( \angle CDB \right )}\cdot 5{,}1


Skriv et svar til: Matematik opgave til aflevering HELP :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.