Matematik

Isolering af en formel

29. januar 2017 af Lygtepæ1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej hvis jeg vil isolere v i denne formel, hvordan skal det så gøres? Har selv siddet og prøvet lidt og jeg kan ikke få den til at give mening.

T = pi * r2 * \frac{v}{360}


Svar #1
29. januar 2017 af Lygtepæ1 (Slettet)

Kan spørge på en anden måde, hvordan finder jeg centervinklen i et cirkeludsnit?


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. januar 2017 af Studentos

v=\frac{360*T}{\pi *r^2}


Skriv et svar til: Isolering af en formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.