Matematik

Funktion

31. januar 2017 af sofialarson1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan laves denne opgave? SE BILLAG !!


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2017 af mathon

              19=19x^0

Brug
              \left (c\cdot x^n \right ){}'=c\cdot \left (x^n \right ){}'=c\cdot n\cdot x^{n-1}    på hvert led.


Svar #3
31. januar 2017 af sofialarson1 (Slettet)

Forstår det ikke ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar 2017 af nejvelda

At bestemme f´(x) betyder at du skal differentiere f(x). 

Differentierer du din funktion f(x) får du;

f´(x)=4x3-8x+7


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.