Matematik

formel

02. februar 2017 af Tohau (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej, hvordan kan (s+s)x(s+s):4 give s i anden? Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2017 af janhaa

2s*2s/4 = 4s^2/4 = s^2


Svar #2
02. februar 2017 af Tohau (Slettet)

forstår ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2017 af OliverHviid

Hvad er det helt præcist du ikke forstår?

Man adderer (s+s) og (s+s) og får: 2s*2s=4s²

Man ser så at 4-tallene går ud med sig selv da 4/4=1

Nu står der så s² og vi har fundet facit.


Skriv et svar til: formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.