Fysik

Cykel ned af bakke

10. februar 2017 af suzukirace - Niveau: B-niveau

EN pige cykler ned af bakke med 15 km/t. Bakken er 100 m med hældning på 25 grader

Hvad er hendes hastighde efter


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2017 af mathon

         v(t)=\left (4\tfrac{1}{6}\; \tfrac{m}{s} \right )+g\cdot \sin\left ( 25^\circ \right )\cdot t

         v(t)=\left (4{,}16667\; \tfrac{m}{s} \right )+\left ( 4{,}15011\; \tfrac{m}{s^2} \right )\cdot t

hvis spørgsmålet er:
                                  "Hvad er hendes hastighed til tiden t?"


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2017 af mathon

hvis spørgsmålet er:
                                  "Hvad er hendes hastighed efter at have tilbagelagt strækningen \Delta s?"

          v(\Delta s)=\sqrt{\left ( 4{,}16667\; \tfrac{m}{s} \right )^2+2\cdot \left ( 4{,}15011\; \tfrac{m}{s^2} \right )\cdot \Delta s}


Skriv et svar til: Cykel ned af bakke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.