Kemi
PH OPGAVE!
14. februar 2017 af
Theguyfromskive
-
Niveau: C-niveau
Man har eN opløsning med [H30+]=4,6×10-9M
1. BEREGN PH
2. ER OPLØSNININGEN SUR ELLER BASISK
3. BEREGN [OH-] I OPLØSNINGEN
TAKK PÅ FORHÅND
1. BEREGN PH
2. ER OPLØSNININGEN SUR ELLER BASISK
3. BEREGN [OH-] I OPLØSNINGEN
TAKK PÅ FORHÅND
Skriv et svar til: PH OPGAVE!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![pH=-\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ]/M \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/mI55OuWik3MEPkM-JcXD3g==.gif)
![\left [ OH^- \right ]=\frac{10^{-14}\; M^2}{\left [ H_3O^+ \right ]}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/HBfKgxawsWoW1Ui3hDLHxQ==.gif)