Matematik

Potens og handel

16. februar 2017 af sosoanderen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej 

Kristian starter en opsparing i banken som udbetaler 3% i rente pr. år.

Han indsætter 3575 kr. og lader dem stå i 1 år.

A. Hvor meget har han i rente når pengene har stået på kontoen i et halvt år? 

B. Hvor mange penge har han i rente på en måned?

Tusind tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2017 af mathon

A. Hvor meget har han i rente når pengene har stået på kontoen i et halvt år? 

               \left ( 3575\; kr \right )\cdot 0{,}015

B. Hvor mange penge har han i rente på en måned?

               \left ( 3575\; kr \right )\cdot 0{,}0025


Svar #2
16. februar 2017 af sosoanderen (Slettet)

Jeg har lige ganget 3575 med 0,015 og det gav 53,625 er det rigtigt?


Skriv et svar til: Potens og handel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.