Matematik

Bestem integralet.

22. februar 2017 af augustex1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan ikke huske hvordan jeg bestemmer integralet, har meget brug for hjælp!! 

Opgaven lyder: Bestem integralet 3-1 3x^2+4x dx. 

Skal aflevere i aften så hurtige ville være meget dejligt. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2017 af StoreNord

3x^2                 integreres til              x3

-- mener du integralet fra        3   til    -1      ?


Svar #2
22. februar 2017 af augustex1 (Slettet)

Jeg mener integrallet fra 1 til 3


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2017 af mathon

                     \int_{1}^{3}\left (3x^2+4x \right ) \mathrm{d}x=\left [x^3+2x^2 \right ]_{1}^{3}=3^3+2\cdot 3^2-\left ( 1^3+2\cdot 1^2 \right )=

                                    27+18-1-2=42


Svar #4
22. februar 2017 af augustex1 (Slettet)

Mange tak, du er en lifesaver! 


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2017 af StoreNord

Ja, det er jo nemmest med de rigtige oplysninger.           :)


Svar #6
22. februar 2017 af augustex1 (Slettet)

haha ja det har du ret i ;) 
- var vist lidt forhastet da jeg skrev opslaget, men tak begge to! 


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. februar 2017 af MatHFlærer

Lad mig minde dig om, at du kan med fordele øve disse udenad til senere brug. Kig her: http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/integralregning/integrerede-funktioner


Skriv et svar til: Bestem integralet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.