Matematik

areal

11. marts 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan finder jeg arealen af trekant  ABD?


Svar #1
11. marts 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

billedet er linket her


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2017 af StoreNord

Find hypotenusen med Pythagoras.

Derefter: Brug appelsinformelen til arealet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2017 af mathon

                                 


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2017 af mathon

så du har:
                      A_{ABCD}=\tfrac{1}{2}\cdot 120\cdot 160+\tfrac{1}{2}\cdot \sqrt{120^2+160^2 }\cdot140\cdot \sin(47{,}9^\circ)


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.